Indsend indhold

Du bør læse fanen “Læs først” inden du starter og “Søgeoptimering af tekster” hvis du ønsker vejledning til bedre tekster som giver bedre placeringer i Google og ultimativt flere kunder.

Hvilket menupunkt er indholdet til?
Den mail du kommunikere med mig på.

Tekst til siden

Her enten uploader du et dokument med teksten du ønsker på siden, eller skriver/paster den ind i tekstfeltet.


Billeder til siden

Her uploader du et eller flere billeder, hvis det er til et galleri så helst 4/6/8 eller 10


Kundeudtalelser (tekst)

Ønsker du kundeudtalelser på siden, så tilføj dem herunder. (op til 3 stk.)


Dokumenter til download

Har du dokumenter der skal kunne downloades, så kan du tilføje op til 5 PDF dokumenter her.


Kommentar til indholdet?

Hvis ikke vi har talt om hvordan det uploaded indhold skal præsenteres, har du muligheden for at sætte ord på her, eller andre inputs kan tilføjes.


Siden her benyttes til at indsende indhold til din hjemmeside på en struktureret måde.

Når du afsender denne formular modtager du selv en kopi med “menupunktet” i emne linjen og fremadrettet skal kommunikation vedr. dette menupunkt ske som svar til den mail.

Dette sikre at vi holder kommunikation om et givent menupunkt i en og samme mail, hvilket gør det hele meget lettere for alle.

Når du har afsendt formularen kan du blot udfylde den med indhold til den næste side og sende den igen så mange gange det kræves.

Hvis du vil lave indhold som Google godt kan lide, og som har bedre muligheder for at “ranke” i deres søgemaskine så læs med her.

Søgeord/fraser
Du kender det selv fra egne søgninger i Google, du skriver f.eks. “Træfældning i Solrød” og så kommer resultaterne der matcher din søgning.

Uanset om der er tale om din hovedtitel, afsnits titler eller tekst, så bør den indeholde et eller flere relevante søgeord/sætninger der søges efter når man ønsker din service eller produkt.

Bemærk at det skal ikke overdrives, men det er relevant at søgeord/sætning går igen et antal gange.

Lad os sige du er Gartner i Solrød men også kører i Køge og denne specifikke side er om servicen “træfældning” så kunne det se sådan her ud.

Hovedtitel: Træfældning i Solrød og Køge

Tekst: Vi er eksperter i træfældning igennem 10 år og passer altid godt på det omkring liggende når vi fælder træer i Solrød og Køge.

“Her får vi træfældning, fælder træer, Solrød og Køge med i teksten” Det var et meget kort eksempel, men jeg er sikker på du forstår min pointe.

Så det der søges efter når nogen ønsker at finde netop din service/produkt, skal være en del af titler og tekster og det samme gælder de områder du operere i.

Hvis nu f.eks. du kører i 5 større byer, så kan du f.eks. lade sidste afsnit handle om det og inkludere de sidste par byer.

Om tekster generelt
Hvis de skal have noget “bid” i Google, så bør de ikke være kortere end 250 ord totalt inkl. titler, men vær opmærksom på at velskrevet side på 500 ord formentligt vil få mere opmærksomhed fra Google.

Det er en god ting at dele en tekst op i afsnit med titler.

Det vigtigste først
Hvis man skal skrive en tekst på 300-500 ord eller mere hvilket man nemt kan om stort set alt, så strukturer teksten så at den information som “sælger” dine ydelser kommer i den første del af teksten, eller med andre ord det dine kunder altid spørger om ved en given ydelse.

En ting er at komme op på en vis tekstlængde en anden er at holde det relevant for den der læser det og derfor det vigtigste først.

Der er ingen perfekt tekst
Med ovenstående vejledning så er du godt afsted med dine tekster og bedre end de fleste derude.

Man kan ikke skrive den perfekte tekst og så ræser man op som nr. 1 i Google, det afhænger af mange faktorer, så derfor gør det så godt du kan og gå videre til den næste tekst.

Det her skal du ikke gøre!
– Du kan søge inspiration hos konkurrenter, men kopier ALDRIG helt eller delvist deres indhold.
– Benyt aldrig dele af en tekst på flere af dine sider, teksterne skal være unikke på hver side.
– Lad være med at blande dine services sammen i en tekst (på samme side) medmindre de er super relevante for hinanden. 

Ovenstående kan blive straffet af Google og få den modsatte virkning af den du ønsker.