Kører 24/7

Marketing Automatition

Automation letter hverdagen

Jeg har arbejdet med marketing-automation i mere end 10 år og gør selv brug af det på højt niveau. Det handler ikke kun om hvad man kan automatisere i ens nuværende setup, men også, hvad man kan tilføje. Det er lidt som at have en ansat 24/7 til få kroner om dagen. – Dennis Gram

Dennis Gram | Freelance Webdesigner

Marketing Automation er en investering

Marketing Automation er en investering på flere niveauer, man automatiserer en række processer, som allerede udføres i firmaet og ser på, hvad der med fordel ellers kan tilføjes Marketing-automationer. Hvis der totalt kan automatiseres eksempelvis 4 timers arbejde om ugen, så svarer det til næsten 200 timer om året, sparet for en mindre investering forholdsmæssigt.

Automation eksempler

Som at have en ansat til at udføre opgaver 24/7.

Indhent specifik information

Indhent kundeinformation, medarbejderinformation fra “marken”, tilmelding til nyhedsbreve og alt muligt andet via intelligente forms, og få den korrekte information første gang. Send denne information videre til relevante systemer.

Automatisk kundepleje

Sørg for, at dine nuværende kunder vender tilbage til dig, når de igen har brug for dine services, eller produkter, sørg for, at de aldrig glemmer dig på autopilot naturligvis.

Gør et lead klar til at handle

Track et potentielt kundeemne, og varm kunden op til at handle hos dig automatisk, send dem automatisk et tilbud, når interessen er på sit højeste, eller få en notifikation, så du selv kan tage kontakt på det rette tidspunkt.

Spar timer på gentagne processer

Der er mange manuelle processer, som kan automatiseres, spar‐tid, og penge med marketing-automation og endnu vigtigere frigør tid til vigtigere opgaver. 2 timer sparet om ugen er godt 2 uger om året.

Automatisér opfølgende salg

Når en kunde har benyttet dine services eller har købt dine produkter, så følg op med opfølgende salg, den næste booking eller aftale automatisk med Marketing Automation.

Automatisk feedback

Spørg indtil dine kunders oplevelse med dine services eller produkter automatisk, og få værdifuld feedback, enten ved at opfordre til at udfylde en kort formular eller et spørgeskema.

Nyhedsbrev automation

Automatisér udsendelsen af nyhedsbreve med mulighed for automatisk at sende indhold, som er personligt til den enkelte i forhold til deres historik hos dig.

Hurtig håndtering af Sociale medier

Post på mange forskellige sociale medier med få klik, brug, mindre tid og bliv mere effektiv, og ram bredere.

 + og mange flere

Der findes 1000-vis af kombinationer og muligheder for Marketing Automationer

Spørgsmål og svar

Hvad kan automatiseres?

Der er mange processer, der kan automatiseres og ofte er det processer, du ikke har i dag, dvs. der kan tilføjes automatiseret marketing‐processer, som vil arbejde for dig og din forretning 24/7 sammen med processer, du allerede har.

Jeg er interesseret?

Hvis du er interesseret, udfylder du en formular online med en række spørgsmål, som vil danne grundlag for en samtale efterfølgende, efter samtalen vil jeg vende retur med mit bud på, hvad der kan gøres.

Er der løbende udgifter?

Det kan der sagtens være, og ofte er det sådan, men det er udgifter til ekstern softwares og ikke til mig. Udgiften skal hele tiden holdes op mod besparelsen. Kan du f.eks. frigøre 2 uger om året og/eller skabe flere kunder via Marketing‐automation, så har du et Win!

Hvad koster Marketing Automation?

Der findes ikke 2 ens setup, alle løsninger er skræddersyet til den enkelte kunde, og derfor kan man ikke arbejde med faste priser.

Hvor er den store fordel med Marketing Automation?

Der er flere, men den helt store er tydeligvis at spare tid og penge. Hvis vi kan skære 2 timer af manuelle processer om ugen, så er det næsten 2 uger. du frigør til dig selv eller en medarbejder. Andre fordele kan være at undgå fejl, få korrekt information fra kunder første gang osv.

Det du ikke ved?

Marketing Automation handler langtfra kun om det man kan effektivisere af eksisterende processer, men også hvilke du kan tilføje for at skabe mere business og her er jeg skarp!