No cure – No pay

Hastigheds
optimering

15 år med Webdesign & Webudvikling

Jeg har de sidste +15 år arbejdet som webdesigner, med teknisk vedligehold af hjemmesider samt managed webhosting og relaterede områder. 80% af mine klienter er danske virksomheder.
Tag kontakt for en uforpligtende snak. Dennis Gram

Dennis Gram | Freelance Webdesigner

WordPress Hastighedsoptimering

Langsomme hjemmesider er en pain, en dårlig brugeroplevelse og Google er ikke glad for det. Google har stor fokus på den gode brugeroplevelse og i dag er hastighed en faktor når du skal ha en placering i deres søgeindeks.
– Dennis Gram

Hvad er Managed Hosting?

En Managed WordPress Hostingløsning er et setup for kunden ikke er involveret eller har ansvar for hverken opsætning eller den løbende drift.

Med andre ord, så er der ingen software opdateringer, FTP, Databaser eller andre komplicerede områder kunden skal tage sig af, opstår der et problem der er hosting relateret er det dækket af den årlige pris du betaler, dejligt nemt og 100% hands-off.

Eksempler på optimering

Hvorfor en hurtig hjemmeside?

Når discount hosting bare ikke er godt nok

Brugeroplevelsen

Litespeed server med hurtige SSD diske og Litespeed catching danner grundlag optimale loadtider.

Bounce rate

Den berømte hægelås er et must i dag, så jeg søger for at din hjemmeside får installeret et gratis SSL certifikat

Øg konverteringer

Cloudflare CDN netværk sættes op for optimal speed og reach, flere optimeringer foretages i den forbindelse.

Google placering

Railgun fra Cloudflare er indkluderet i alle hostingaftaler og vil i mange tilfælde forbedre hastigheden på din hjemmeside.

Backup

MH1/MH2 kommer med en daglig onside backup bagud hvor MH3 leveres med en ekstern backup 90 dage bagud – Backups indlæses gratis.

Mail hosting

Outlook 365 eller Google Workspace anbefales som mailudbyder, men alle hostingaftaler er inkl. mailhosting med 5 mail adresser samt webmail.

+

Gratis flytning

Flytning af din hjemmeside er gratis og ligeledes er Cloudflare, APO og evt. Railgun opsætning. Opsætning af mail kan udføres på timebasis.

Managed hosting

100% hands-off WordPress hosting og alt der er relateret til din hostingaftale udføres af mig og er inklueret i den aftale du har indgået.

Fantastisk support

Jeg mener godt at kunne stå ved at jeg leverer en stærk og hurtig support og kritiske henvendelser besvares også i weekender samt helligdage.

WordPress Automatic Platform Optimization (APO)

For at opnå optimal performance kan WordPress Automatic Platform Optimization fra Cloudflare med fordel anvendes. Det vil altid give et boost og optimalt i forbindelse med hastighedsoptimering af hjemmesiden samtidigt. (inkluderet i MH2 & MH3)

Hvorfor en hurtig hjemmeside?

Det starter med en god brugeroplevelse.

.01

Brugeroplevelsen

Dine besøgende, kunder og Google sætter pris på en god brugeroplevelse og det er præcis hvad du bør levere for dem hvis du ønsker at din hjemmeside skal generere værdi. WordPress hastighedsoptimering er en af de vigtige brikker her.

.02

Undgå høj bounce rate

Bounce rate er procentdelen af besøgende der lander på din hjemmeside og forlader den igen uden at interagere på din hjemmeside. En af årsagerne til en høj bounce rate er ofte at din hjemmeside er for langsom og de besøgende taber tålmodigheden.

.03

Øg konverteringer

WordPress hastighedsoptimering er en faktor når du skal konvertere besøgende til at blive kunder, jo mere glidende hele oplevelsen er, jo større chance er der for at man skaber et lead, salg eller hvad der er målet på den enkelte side.

.04

Google placeringer

Google ranker din hjemmeside på rigtig mange parameters, og en af dem de er åbne omkring er netop din hjemmesides hastighed som en del af en god brugeroplevelse og det er heller ikke tilfældigt de har skabt værktøjer til test af dette.

Test din hjemmesides hastighed

Test selv om din hjemmeside er for langsom.

.01

Test din hjemmeside

Du kan selv teste din WordPress hastighed og få indikation på om den er for langsom ved at benytte Googles eget test værktøj Google PageSpeed Insights her, du indsætter blot linket til din hjemmeside og trykker analyser. Bemærk at det er kun det link du indsætter som testes og ikke hele din hjemmeside.

.02

Undgå høj bounce rate

Der vises 2 resultater, et for desktop og et for mobil versionen af din hjemmeside. Ligger din score på 0-49 (Rød) bør du reagere på med det samme, 50-89 (Gul) bør du ligge på +80 og ligger du på 90-100 (Grøn) er din WordPress hjemmesides hastighed rigtig fin.

.03

Øg konverteringer

Fik du en score på mellem 90 og 100 på både desktop og mobil så tillykke med det, din WordPress hastighed er perfekt. Fik du ikke en Grøn score mellem 90 og 100 så lad mig give et bud på hvad jeg kan gøre for dig efter No cure – No pay modellen. Kontakt mig her

Cille Hvidløwe

Jeg har 2 serviceaftaler hos Dennis og modtager hver md. en rapport med alt det han har udført, han har også lavet mine hjemmesider, et samarbejde der har stået på i snart 12 år. Cille Hvidløwe, Din Personlige Mentor ApS