WordPress serviceaftale

Daglig eksterne backups & WordPress opdateringer 

Løbende opdatering af WordPress, Malware scan, månedlig rapport, dansk support – en sikker hjemmeside.

Tryghed med en WordPress serviceaftale

Jeg spiller en afgørende rolle i forhold til teknisk vedligeholdelse og opdatering af mine kunders WordPress-hjemmeside. Lad os tage en snak og skabe en fantastisk hjemmeside, som giver flere potentielle kunder. Jeg er vant til håndtere omkringliggende områder også. Jeg er klar til at løfte opgaven.

Dennis Gram | Freelance Webdesigner

Dennis Gram

Derfor en WordPress serviceaftale

Der kan opstå en problemer hvis man ikke holder sin hjemmeside opdateret og det kan ende med at blive ret bekosteligt at lade stå til. De fleste kommer først til den konklusion, når det er gået galt og de skal i gang med en ny hjemmeside p.g.a manglende backup eller genskabelse ikke er en mulighed.

Undgå hackere

Stackpatch.com oplyser, at op mod 50.000 WordPress‐hjemmesider bliver bliver udsat for en hackere hver dag. Dette skyldes overvejende manglende opdateringer og dårlige plugins.

Hjemmeside offline

En hjemmeside kan gå ned permanent, eller perioder og årsagerne kan være konflikter med plugins, DNS eller hardware, de fleste opdager det først lang tid efter det er sket.

Menneskelige fejl

Vi laver alle sammen fejl og det kan få konsekvenser i form af hjemmesiden går ned, eller på anden måde tager skade, ændre udseende eller andet. Backup er svaret hvis den eksistere.

Malware angreb

Når det er muligt at inficere WordPress med Malware, Trojans og skadelig software, så skyldes det primært manglende opdateringer, men også et lavt sikkerheds niveau.

Tekniske problemer

Konflikter mellem plugins, eller mellem tema og plugins ses ofte når der enten går for lang tid mellem opdateringerne eller de slet ikke udføres. Man kan løse problemet ved at hole alt opdateret.

Ekstra omkostninger

Generelt så er manglende vedligehold af alle slags software et problem, men ikke kun i form af hjemmeside problemer, det kan også være yderst bekosteligt at genskabe en hjemmeside.

Sådan undgår du problemer

Med en WordPress serviceaftale sætter ind mod hacking, beskytter de besøgende, undgår nedetid og sikre også imod tekniske, og menneskelige fejl der typisk er undgåelige.  

WordPress opdateringer

Hver uge udføres der løbende opdatering af WordPress plugins, og temaer. Alle opdateringer udføres efter at der er taget en fuld backup af hjemmeside samt database. Herefter udføres en Visuel før/efter sammenligning.

Malware beskyttelse

For at undgå at der indsættes ekstra sider med Malware, trojans og anden skadelig software, eller at hjemmesiden misbruges til at afsende spam mails fra, så scannes alle filer og database hver dag, sådan at der kan sættes ind hurtigt.

Årligt eftersyn

Alle kunder med en WordPress serviceaftale tilbydes et årligt gratis tjek af hjemmeside/shop. Det er en screen-video gennemgang med forslag til hvordan hjemmesiden kan forbedres, nye tiltag m.v.

Ekstern backup

Der tages en daglig backup af din hjemmeside, som gemmes 90 dage bagud på en ekstern server ude af det servermiljø hjemmesiden ligger på. En eventuel indlæsning af backup er inkluderet i din WordPress serviceaftale.

Uptime monitor

De fleste hostingfirmaer lover 99.9% oppetid, men fakta er at meget få lever op til det. Derudover kan der være tekniske årsager som DNS, CDN, plugins m.v. som lægger siden ned. Med en WordPress serviceaftale følger overvågning.

Månedlig rapport

For at kunden kan sikre sig at arbejdet rent faktisk udføres som det skal, så sendes der hver måned en detaljeret PDF rapport med samtlige opdateringer udført samt et overview over de backups der er taget i den forgange måned.

WordPress ekspert hjælp

Når du har en serviceaftale, så har du også en WordPress ekspert med mere end 15 års erfaring ved din side hvis der skulle opstå problemer. Alle serviceaftaler uanset om det er hjemmesider eller webshops håndteres af en ekspert der er i stand til at løse problemet hvis det opstår.

WordPress Serviceaftale Priser

Fordi din hjemmeside er det første potentielle kunder, møder.

Til mindre ikke forretningskritiske hjemmesider.

SA1

  249/md*

Backup hver 24 timer

WordPress opdateringer

Plugin/tema opdateringer

Malware scanning dagligt

24/7 uptime overvågning

Database cleanup

Månedlig rapport

 

*Årlig betaling

Virksomheder hvor hjemmeside/shop spiller en vigtig rolle.

SA2

  499/md*

Backup hver 6 time

WordPress opdateringer

Plugin/tema opdateringer

Malware scanning dagligt

24/7 uptime overvågning

Database cleanup

Månedlig rapport

Woocommerce

Sikkerhedspakke

 

*Årlig betaling

Virksomheder hvor hjemmeside/shop spiller en vigtig rolle.

Custom

  Fra 799/md*

En custom aftale skræddersys, så det lever op til kundens forventning.

SLA tilbydes.

 

*Årlig betaling

Custom & Enterprise aftaler

Til krævende hjemmesider og shops, kan custom serviceaftaler være en mulighed, her er der mulighed for at integrere en række features.

Backup

Op til 24 pr. døgn + levering til Dropbox, Google drive eller FTP upload.

Support timer

Køb et fast antal suppor timer hver md. og opnå en fordelagtig pris.

Hastighed

Løbende hastighedsoptimering af hjemmeside inkl. rapport.

Cloudflare CDN

Cloudflare Entreprise sikre et ekstra sikkerhedslag og mere speed.

Billede optimering

Automatisk optimering af billeder ved upload til media manager.

VPS Cloudhosting

Lynhurtig cloudhosting med branchens, evt. med egen IP

Sikker hjemmeside og custom aftaler

En custom aftale er for kunden med særlige behov for backups, sikkerhed og performace. Ofte er der tale om større hjemmesider med flere sprog eller webshops hvor man ønsker korte intervaller mellem backups, et mere omfattende sikkerhedsniveau og løbende hjælp.

En sådan aftale vil typisk også indholde et antal support timer hver måned som har første priotering hvis der skulle opstå problemer, sikkerhedshuller, så hurtig teknisk hjælp vigtig for at sikre at dit websted fungere optimalt.

Her kan et udvidet sikkerhedslag via Cloudflare også komme spil med de muligheder de tilbyder. 

Et professionelt samarbejde gavner både kunde og webdesigner
Et unikt og responsivt webdesign der matcher din virksomheds DNA

Et unikt webdesign til en unik virksomhed, det kommer med et professionelt webdesign

Ønsker du et generisk webdesign, hundredvis eller tusindvis af andre også har, så er det ikke mig, du har brug for. En professionel webdesigner skaber unikke webdesigns. Hvis man erklærer sig selv som ekspert og specialist, så skal man være i stand til at skabe det, der tjener virksomheden bedst, og succes kan opnås.

Vel, er der forskel på behov og de ydelser, en kunde ønsker og har brug for, men min opgave er ikke at hive et givent projekt hjem for enhver pris. Min opgave er at give kunden de bedste forudsætninger for succes. Og så har vi måske skudt over budget, men så kan der startes med en lidt mindre ambition, og på et senere tidspunkt sættes der ind på resten.

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager det at få en WordPress serviceaftale?

En aftale kan være oppe at køre inden for 24/48 timer, hvis jeg kan få adgang til det, jeg skal relativt hurtigt.

Hvad med binding?

Du er ikke bundet for en længere periode, end du har betalt for. For at undgå afbrydelse af abonnementet fornyes det automatisk med en opsigelsesperiode på 7 dage.

Adgang til hjemmeside?

Jeg skal bruge adgang til din hjemmeside for at udføre det løbende arbejde, og det sker typisk via oprettelse af et særskilt administrator‐login, der kun benyttes det netop det.

Fixer du alle problemer?

Jeg udfører det, som er angivet under den aftale, du har indgået med mig, men tager mig gerne af andet mod betaling, enten pr. time eller ved køb af klippekort.

Jeg har flere hjemmesider?

Hvis der er tale om, 3 eller flere hjemmesider/shops, så kontakt til mig, så finder vi en fornuftig aftale.

Hvordan foregår betaling?

Der er kun mulighed for kortbetalinger med Visa/Mastercard (via STRIPE Payments), og fornyelse af dit abonnement sker automatisk med samme kort, du har oprettet dig med.

Jeg ser intet telefonnummer?

Der er naturligvis et telefonnummer, du kan ringe på. Jeg har telefonisk kontakt med alle mine kunder, men på grund af min lokation i Tjekket, ringer jeg “normalt” op, hvis der er brug for en snak. 

Kan der kombineres med en WordPress hostingaftale?

Ja, det er ikke noget problem, langt de fleste serviceaftale‐kunder hos mig har også tilknyttet en hostingaftale.