100% ejerskab

Professionel
hjemmeside

Skal vi lave noget fedt sammen?

Med mere end 15 år, som selvstændig professionel Webdesigner & Udvikler i bagagen, kan jeg meget vel være løsningen på den hjemmeside‐specialist, du er på udkig efter. – Dennis Gram

Ny hjemmeside, konvertering eller facelift?

Jeg kan tilbyde dig en ny professionel hjemmeside med et unikt design, skabt fra bunden, i et responsivt layout så den fungere perfekt på tablets og mobile enheder.

Ønsker du at konvertere fra et andet hjemmesidesystem til en Professionel WordPress‐hjemmeside, byder jeg gerne ind og finder en løsning, du bliver glad for.

Ligeledes kan jeg byde ind med et facelift af din nuværende WordPress‐hjemmeside og opgradere den med et professionelt design.

Hjemmeside processen var en fed oplevelse.

“Dennis har været min goto webmand, når jeg skulle bruge en hjemmeside igennem de sidste 12 år, og nu er mit hidtil største projekt færdigt. Jeg er super tilfreds med det hele og har nu 3 hjemmesider hos ham. Hjemmeside-processen var en fed oplevelse! Altid en stor anbefaling herfra.” Cille Hvidløwe

Alle hjemmesider er inkl. 

Jeg står til rådighed hvis der skal udvikles, editeres, tilføjes eller fjernes.

Professionelt & unikt webdesign

Jeg benytter ikke prædefinerede designs eller købte templates, men skaber kun unikke designs fra bunden, sådan at du kan være sikker på at få et unikt og professionelt design.

Gennemtestet CMS

Ca. 43% af verdens hjemmesider er skabt på WordPress. Systemet har uden sammenligning flest udvidelser for mere funktionalitet. Jeg benytter kun verdens mest anvendte CMS.

Hjemmeside sikkerhed

Sikkerhed kommer i form af flere tiltag såsom et SSL certifikat, plugins og den rette vedligeholdelse af WordPress. Mine kunder bliver vejledt i at holde hjemmesiden sikker fremadrettet.

100% ejerskab & ingen bindinger

Når hjemmesiden er færdig og leveret, ejer du alle rettigheder til det leverede stykke arbejde uden nogen form for bindinger, underlige kontrakter eller andre dårlige overraskelser med småt.

Responsive Webdesign

65-70% af alle besøg globalt på hjemmesider i dag kommer via en mobil enhed som f.eks. en mobil telefon, derfor er et responsivt webdesign, som fungerer på mobil og tablet, et absolut must.

Hastighedsoptimeret

En hurtig hjemmeside konverterer flere kunder/leads. I forhold til at få bedre placeringer i Googles søgeindex, er dette netop et parameter, som ikke må overses. Jeg skaber hurtige hjemmesider.

Basis søgeoptimering

Det indhold, som den nye hjemmeside bliver leveret med, vil altid blive optimeret og struktureret med søgeoptimering in-mind. Hjemmesiden vil være teknisk korrekt sat op ift. søgeoptimering.

Optimering af billeder til web

Korrekt optimerede billeder uanset om det er baggrunde, gallerier eller andre steder, er vigtigt for at siden kan loade hurtigt. Alle billeder optimeres, inden de indsættes på hjemmesiden.

Call-to-action (CTA)

Målet med besøgende vil som oftest være at få dem til at tage kontakt, bestille eller booket et eller andet, derfor er call-to-actions et must.

Tracking med Google Analytics

Google Analytics er et vigtigt værktøj, som benyttes til at indsamle data, måle konverteringer og en række andre ting. Værktøjet er gratis at benytte, efter det er sat op og konfigureret.

Rapport fra 3.part

Professionelle hjemmesider leveret af mig, kommer altid med div. 3. parts rapporter som dokumentation for veludført arbejde. Jeg kan nævne Web.dev, PageSpeed Insights m.v.

WordPress ekspert på sidelinien

Når du har fået lavet en hjemmeside hos mig, har du altid en WordPress‐ekspert med på sidelinjen, som kender din hjemmeside, og som kan træde til, hvis det er nødvendigt.

Jeg anbefaler altid Dennis til hjemmesider.

“Vi er vel efterhånden på den femte hjemmeside, og med 3 aktive nu over de seneste 12 år, og det er ikke uden grund, at vi har fået dem alle leveret fra Dennis. Han får bare tingene til at ske, og det er virkeligt vigtigt, når man selv hverken har tid eller den helt store forståelse for området! Jeg anbefaler altid Dennis til hjemmesider.” Christian Møller.

Hjemmeside priser

Jeg har ingen faste priser, da jeg altid tager udgangspunkt i kundens behov, og de altid er forskellige.

Standard hjemmeside

En standard hjemmeside er et godt valg til enkeltmandsfirmaet eller mindre virksomheder, som ønsker et lækkert design, og hvor hjemmesiden ikke er den primære kilde til nye henvendelser.

 

Fra 8.000 kr.

Professionel hjemmeside

Til små og mellemstore virksomheder, som ønsker et professionelt og unikt udtryk, og hvor hjemmesiden skal spille en rolle i forhold til nye leads/henvendelser. Her er fokus på konverteringer og business.

 

Fra 15.000 kr.

Hosting og serviceaftale

Jeg kan tilbyde hosting & serviceaftale

Hosting 99,- md.*

Litespeed server med hurtige SSD diske og Litespeed catching danner grundlag for optimale loadtider. Det hele er Managed sådan, at du ikke skal have noget med det at gøre!
Mere om managed WordPress hosting her

Serviceaftale fra 249,- md.*

Alle WordPress, Tema og Plugin opdateringer, der tages dagligt ekstern backup. Gratis indlæsning af backup, hvis uheldet er ude, og fuld rapport på det udførte hver md.
Mere om WordPress serviceaftaler her

*12. mdr. forud.

Ad-hoc opgaver og support

Jeg står til rådighed hvis der skal udvikles, editeres, tilføjes eller fjernes.

Ad hoc opgaver 499,- pr.time

En stærk timepris set i forhold til niveauet i Danmark, hvor timeprisen i dag typisk ligger fra 650,- til mere end 1000,- kr. i timen. Minimum fakturering er 30 minutter.

Spar op til 20% med klippekort

Til løbende opgaver kan der opnås rabatter ved køb af klippekort, og det udløber aldrig. Klippekort kan ikke anvendes til betaling af abonnementer, plugins eller lign. Der klippes i blokke af 15 min.

Kontrakter og betaling

Det er ukompliceret og nemt.

Kontrakter og advokater

Jeg benytter ikke rigtigt nogle af delene, men en skriftlig og bindende aftale på mail i stedet. Det har fungeret fint de sidste 15 år, det er hurtigt og effektivt.

Betalingskort / bankoverførsel

Projekter betales via bankoverførsel, og abonnementer kun via VISA/Mastercard. Ved projekter betales 50% af den samlede faktura forud, og arbejdet påbegyndes straks efter betaling.

Spørgsmål og svar

Ejer jeg hjemmesiden 100%?

Ja, du ejer din hjemmeside 100%, når den er betalt.

Har du intet telefonnummer?

Der er naturligvis et telefonnummer, du kan ringe på. Jeg har telefonisk kontakt med alle mine kunder, men på grund af min lokation i Tjekket, ringer jeg “normalt” op, hvis der er brug for en snak. Jeg er lynhurtig på mail 🙂

Hvordan foregår levering?

Det kommer an på, hvad vi aftaler, men typisk sætter jeg enten hjemmesiden op på den ønskede hosting konto eller på min egen hosting-løsning, og herefter har du 30 dage til at vende retur med fejl og rettelser.

Skal hosting ligge hos dig ?

Overhovedet ikke, det er helt op til dig, 8 ud af 10 vælger min Managed WordPress‐hosting løsning, så du skal være velkommen.

Hvordan foregår betaling

Der betales “typisk” 50% forud på den samlede ordre, og restbeløbet efter kunden har godkendt arbejdet.  

Er der binding?

Der er ingen bindinger på de hjemmesider, jeg leverer.